Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i smaczny placek do dobrej herbatki.
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3167
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2813
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 34
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3167
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2813
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 34
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywno ze szczyptą soli, następnie z cukrami. Wbić żółtka, wsypać obie mąki, proszek do pieczenia, wlać ajerkoniak i delikatnie wymieszą łyżką. Przelać do przygotowanej foremki, na górę ułożyć maliny. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec ½ godziny.