Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak przygotowane ciastka w formie niespodzianek, udekorują nasz stół i zaskoczą gości.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Brzoskwinie odsączyć ze syropu na sitku. Mąkę posiekać z margaryną i cukrem oraz śmietaną. Dokładnie zagnieść i owinąć w worek foliowy. Włożyć do zamrażalnika na dwie godziny. Po tym czasie podsypać stolnicę mąką i rozwałkować ciasto. Wykrawać krążki jeden większy na górę. Mniejszy na spód ciastka. Piec około 20 minut w 170*C