Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasteczka owocowo-czekoladowe"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Margarynę utrzyj z jajkiem i cukrem pudrem. Stopniowo dodawaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Na końcu dorzuć do ciasta rodzynki, owoce goji oraz czekoladę startą na tarce o dużych oczkach. Wymieszaj.
Na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia nałóż łyżką niewielkie porcje ciasta, formując ciasteczka. Tak przygotowane wstaw do piekarnika rozgrzanego do 170°C i piecz około 20 minut.
Gdy wystygną, podawaj do kawy lub herbaty.Źródło: Kurier TV