Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,kruche i pachnące wanilią ciasteczka idealne na każdą okazję jak również do schrupania przy grillu
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Jajko utrzyj z cukrem i cukrem waniliowym ,dodaj mleko, olej,olejek waniliowy i mąkę z proszkiem do pieczenia.Zagnieść ciasto.Wstaw na 15 minut do lodówki.Z ciasta urywaj kulki i walkuj ręcznie na kształt walca, końcówki nakładaj na siebie.Ciastka układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piec około 15 minut w 180 st Ciastka przechowuj do 2 miesięcy w metalowym pudełku.