Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest bez glutenu i wszystkim smakuje.
Polecam.
Odsłon: 191
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 77
Śniadanie lub deser z płatkami owsianymi, duszonymi i świeżymi borówkami i jo...
Odsłon: 22
Polecam.
Odsłon: 191
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 77
Śniadanie lub deser z płatkami owsianymi, duszonymi i świeżymi borówkami i jo...
Odsłon: 22
Składniki
Mąkę przesiej (wszystkie trzy), wymieszaj z sodą i cukrem. Dodaj masło Wbij jajka i wymieszaj mikserem. Dodaj czekoladę i zagnieć ciasto dłońmi.
Odrywaj małe kawałki i formuj w kulki jednakowej wielkości. Lekko spłaszcz je na blasze, wyłożonej papierem do pieczenia.
Piecz około 18 minut w temperaturze 180*C
Pozostaw na blasze kilka minut i zdejmij.