Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
CIASTECZKA Z CZEKOLADĄ. CIASTKA MIODOWE
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20239
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 153
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2116
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20239
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 153
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2116
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2727
Składniki
Jajka wymieszać z cukrem, dodać miód, śmietanę, olej roślinny, proszek do pieczenia, mąkę. Zagnieść ciasto. Rozwałkuj ciasto na powierzchni roboczej, wytnij ciasteczka w formach. Wyłożyć na blachę do pieczenia, na ciasteczka ułożyć krople czekolady. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 25 minut.