Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto czekoladowe to propozycja na deser, która sprawdzi się przy każdej okazji! W parę chwil można wyczarować przepyszne ciasto, zachwycające swoim mocno czekoladowym smakiem i delikatną fakturą. Jeśli do tej pory nie zdecydowaliście się na domowe wypieki, spróbujcie zacząć od naszego przepisu na ciasto czekoladowe - zdziwicie się, jakie to proste!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Wszystkie składniki, oprócz cukru pudru, umieścić w misie miksera, zmiksować do połączenia się składników.
Ciasto wylać do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, piec w 165 stopniach do suchego patyczka około 50-55 minut.
Ostudzić, posypać cukrem pudrem.