Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No co tu mówić - trzeba spróbować....
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3001
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3451
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 113
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 43
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3001
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3451
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 113
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 43
Składniki
Masło (15 dag) wraz z mlekiem, cukrem pudrem i słonecznikiem na patelni lekko przesmażyć. Wyłożyć na blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia i zapiec na złoty kolor ( ok.10 min. w 180 stopniach), gdy wystygnie pokruszyć.
Upiec biszkopt ciemny lub jasny (nie podaję przepisu, bo każdy ma swój ulubiony a jak nie to w internecie jest wybór.) U mnie ciemny.
Krem: utrzeć 1,5 kostki masła na puszystą masę i powoli dodawać masę krówkową. Na końcu dodać pokruszony słonecznik.
Na biszkopt wykładamy masę z pokruszonym słonecznikiem, na to herbatniki moczone w wódce. Polać polewą czekoladową. Smacznego!