Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać dowolne owoce. Bardzo łatwy w przygotowaniu, a przy tym pyszny.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 124
Składniki
Jajka i cukier oraz cukier waniliowy ubić mikserem na puszystą masę. Ubijając dodawać pozostałe składniki. Ciasto wylać na wyłożoną papierem do pieczenia brytfannę (o wymiarach 35x20cm). Brzoskwinie pokroić i ułożyć na cieście. Zrobić kruszonkę: mąkę wymieszać z cukrem i wlać rozpuszczony tłuszcz. Posypać owoce. Piec około 55 minut w 180 stopniach.