Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Margaryne ucieramy z cukrem i zapachem ( tak aby była miękka) dodajemy 2 jajka i 1 szklanke mąki i proszek i mieszamy.
Dodajemy 1 jajko i 1 szll mąki i mieszamy
Dadajemy znowu jajko i szklanke maki i mieszamy i dodajemy jajko i mieszamy. Gdy ciasto jest bardzo gęste dodać można troche mleka. Pieczemy przez 1 godz. w tem. 180C