Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ciasto szampańskie"
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 204
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 204
Składniki
Białka ubij z cukrem. Dodaj pozostałe . Upiecz.
Truskawki zagotuj z cukrem, zmiksuj. Wsyp żelatynę i galaretkę. Mieszaj, aż się rozpuszczą. Tężejący mus wylej na schłodzone ciasto.
Żółtka wymieszaj z cukrem i mąką ziemniaczaną. Wlej wino. Gotuj, aż masa zgęstnieje. Wlej namoczoną żelatynę. Do zimnej masy dodaj ubitą kremówkę. Wyłóż na ciasto. Schłodź.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Imielińska z Ciśca</strong>Źródło: Bella Relaks