Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne :)
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 234
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 112
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 598
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 234
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 112
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 598
Składniki
Margarynę miksujemy do białosci z cukrem i cukrem waniliowym. Do masy dodajemy po całym jajku, cały czas miksując. I stopniowo dodajemy po łyżce mąki , przesianej z proszkiem do pieczenia. Miksujemy do uzyskania puszystej masy.
Piekłam 45 min.w 150 * po wyłączeniu trzymałam jeszcze w zamkniętym piecu 15 minut.