Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i baaardzo dobre ciasto robi się szybko polecam.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
W pierwszej kolejności obrać i wydrążyć jabłka małym nożykiem Masło utrzeć z cukrem dodawać po 1 jajku i po 1łyżce mąki wymieszanej z proszkiem i cynamonem Ciasto wyłożyć na wysmarowaną tortownicę, Do jabłek w dziurki włożyć nadzienie/dżem,rodzynki/
Na ciasto poukładać jabłka i wstawić do nagrzanego piekarnika. Na jabłka położyć masło.
Piec w temperaturze 180 stopni 50 min. Moje ciasto jest w większej tortownicy dodałam trochę więcej składników, jest super. Wierzch ciasta posypać cukrem pudrem lub polać polewą lub stopioną czekoladą. SMACZNEGO