Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie ciasto, idealne na jesienne dni...
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 119
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 69
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 119
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 69
Składniki
Utrzeć czekoladę a następnie wymieszać wszystkie składniki ciasta. Wyłożyć głęboką blachę papierem do pieczenia i równomiernie rozprowadzić ciasto. Piec w termoobiegu w temperaturze 180 ° C przez około 20 minut.
Odstawić do ostygnięcia, a następnie wymieszać cukier puder z grzanym winem do powstania czerwonego lukru i rozprowadzić go na schłodzonym cieście. Gdy polewa wystygnie, pokroić ciasto na kawałki.