Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do wieczornej herbatki polecam ciasto ze śliwkami.Winne , pulchne i aromatyczne:)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 133
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 133
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym. Masło rozpuścić. Mąkę przesiać z pr.do pieczenia,dodać do utartych jajiek. Dodać zapach cytrynowy,oraz rozpuszczone i przestudzone masło. Zmiksować na gładką masę. Foremkę 25/34 wyłożyć papirem do pieczenia. Wylać ciasto. Na wierzch ułożyć ściśle śliwki i dać do nagrzanego do 180st.piekarnika. Piec góra-dół do zrumienienia ciasta. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.
Smacznego!