Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
białka ubić z cukrem dodać żółtka,mąki wymieszane z proszkiem.Piec30min 180st .Wystudzić przekroić na pół.Galaretki rozpuścić w 3szkl wody ostudzić, śmietanę ubić dodać galaretki.Gdy pianka zacznie tężeć wyłożyć na biszkopt ,przykryć biszkoptem który mocno nasączyć wodą z kwaskiem cytrynowym i cukrem.Na wierzch jagody i wykładamy tężejącą galaretkę