Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja improwizacja. Rozkosz dla podniebienia.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1059
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 53
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1059
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 53
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Z jajek, cukru, majonezu, mąki i proszku do pieczenia ubiec ciasto (szczegółowy opis w przepisie na babkę majonezową). Piec ca 30 m. w temp. 190 st. C
Mus jabłkowy podgrzać i wsypać galaretki. Dobrze wymieszać i odstawić, żeby stężała.
Wyłożyć na upieczony placek.
Następnie ubić śmietanę i łyżką cukru, a następnie wlać żelatynę rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody. Dobrze zmiksować i wyłożyć nas mus jabłkowy. Wstawić do lodówki lub inne chłodne miejsce.
Na koniec można jeszcze posypać startą czekoladą.
SMACZNEGO.