Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kotleciki z pieczarkami"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 486
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1590
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 77
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 386
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 109
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 486
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1590
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 77
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 164
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 386
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 109
Składniki
Chleb zalej mlekiem, namocz, odciśnij. Cebulę obierz, pokrój w kostkę, zeszklij na niewielkiej ilości oleju. Pieczarki oczyść, pokrój, podduś na maśle klarowanym. Przypraw do smaku, ostudź, zmiel.
Chleb, jajka, cebulę, ziarna słonecznika i pieczarki wyrób, posyp przyprawą do gyrosa, przypraw solą i pieprzem (jeśli masa jest rzadka, wsyp trochę bułki tartej). Uformuj kotlety, obtocz w bułce tartej. Usmaż na oleju.
czas przygotowania: 30 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie