Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dość czasochłonne lecz warte zachodu. Rozpływa się w ustach.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Ser zemleć 2 razy, dodać masło, cukier, jajka. dokładnie utrzeć. Postawić na ogniu i stale mieszając zagotować. Następnie dodać budyń rozpuszczony w małej ilości wody i chwilkę gotować - około 4-5 minut - ciągle mieszając. Gorącą masę wyłożyć na 1 placek, przykryć 2 - na to wyłożyć masę jabłkową. przykryć 3 plackiem i polać dowolną polewą.