Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie w środku, cuuuudownie czekoladowe i wcale nie jest bardzo słodkie!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Zgodnie z filmem: - masło, mleko, cukier i kakao rozpuszczamy w rondelku i przez chwilę gotujemy, odstawiamy do wystudzenia, - do wystudzonej masy wmiksować mąkę, sodę i dżem, - ubić białka na sztywno, następnie ciągle miksując dodawać żółtka, - ubite jajka delikatnie dodać do czekoladowej masy, dodać wcześniej startą czekoladę Piec 40-45 min w 170 st. C. Ozdobić polewą czekoladową. Zapraszam do subskrybcji na kanał youtube oraz na bloga!