Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Zaczynamy od masy serowej: Cukier i cukier waniliowy utrzeć z wszystkimi jajkami.Do tego dodać ser i budyń, miksując ciągle dodać mleko na koniec dodajemy olej.
Gdy skończyliśmy robić mase odstawiamy ją na boki i zabieramy się za spód ciasta.Wszystkie składniki wrzucamy do miski i wyrabiamy gdy wyrobiliśmy ciasto nakładamy ja na blachę a następnie wlewamy mase serową i wstawiamy do pieca nastawiorego na 180*C pieczemy ok. 70-80min. Po upieczeniu odstawiamy do wysudzenia. Smacznego.