Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Galaretkę dzień wcześniej rozpuścić w 1 szklance wody.Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka, olejek i serki. Żelatynę zalać mlekiem, podgrzać aż do rozpuszczenia tylko nie gotować.Letnią żelatynę wlać do przygotowanej masy.Pokrjoną galaretkę wymiezać z masą, wlać do formy i na h wstawić do lodówki.