Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nazwa wskazuje robi się je bardzo szybko.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
0,5 litra mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną
Do drugiej połowy mleka dodać mąkę, 2 żółtka, zmiksować.
Wlać do gotującego mleka.
Krakersy ułożyć na blaszce, zalać masą, przykryć krakersami.
Można polać polewą.Można do masy dodać bakalie, wszystko wg. własnych upodobań. Smacznego.