Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:)
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1582
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1582
Składniki
Żółtka ucieramy z połową cukru i łączymy z serkiem mascarpone. Resztę cuku wsypujemy do zrobionej kawy, dodaje amaretto. Kawę studzimy.
W kawie moczymy biszkopty i układamy w pucharku, nakładamy serek i znów biszkopty itd.... :) az skończą się nam składniki. Deser schłodzić w lodówce. Smacznego