Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta wyszła pyszna.Bardzo polecam.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 156
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1103
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 156
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 68
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1103
Składniki
Herbatniki zblendować,dodać masło i utrzeć na gładką masę. Wyłożyć nią blaszkę do tarty. Twaróg utrzeć z cukrami i dać na herbatniki.Na wierzch ułożyć nektarynki pokrojone w półksiężyce. Dać do nagrzanego piekarnika i piec w 180st. około 40min.
Galaretkę rozp.w 300ml gorącej wody. Na wystudzoną tarte ,wylać dobrze tężejącą galaretkę.Ja kładłam łyżką. Dać do lodówki do zastygnięcia.
Smacznego życzę!