Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Biszkopt przekroić,na pół.Posmarować konfiturą i ułożyć maliny . Śmietanę ubić z śmietanfixem i cukrem pudrem,dodaćmascarpone i miksować do połączenia składników. Krem wyłożyć na maliny i przykryć drugim biszkoptem .Udekorować masą cukrową.Schłodzić w loduwce.