Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Trójkolorowe ciasteczka"
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 288
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 397
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 41
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 868
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 288
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 397
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 41
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 868
Składniki
Masło rozpuść, dodaj czekoladę. Jajka utrzyj z cukrem, czekoladą z masłem, dodaj mąkę, kakao.
Masę wlej do formy, piecz 10 minut w temp. 180°C. Twaróg utrzyj z cukrem, jajkami i aromatem, dodaj ciepłą białą czekoladę i zmiksuj. Masę wylej na spód i piecz 30 minut w 180°C. Posyp cukierkami.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień