Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapusta gotowana z pieczarkami i warzywami.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 290
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4964
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 290
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 142
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4964
Składniki
Kapustę pozbawić głąba i drobno pokroić. Pieczarki opłukać i pokroić w cząstki. Cebulę, marchewkę i pietruszkę grubo posiekać i poddusić na patelni około 10 minut. Wybrać szerszy garnek, przełożyć kapustę, zalać wodą, dodać listki laurowe, podduszone warzywa. Od momentu zawrzenia wody gotować około 10 minut. Pod koniec gotowania dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.