Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bagietka z nadzieniem"
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3210
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2829
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 35
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3210
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2829
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 35
Składniki
Papryki oczyść, razem z parówkami pokrój w kostkę. Razem podsmaż na oleju. Ostudź. Dodaj pokrojoną mozzarellę, przypraw solą, pieprzem, czosnkiem i przyprawą do pizzy.
Odetnij końce bagietki, wydrąż miąższ, napełnij farszem, owiń folią aluminiową. Piecz 15 min w 180°C. Gorącą rozwiń, pokrój na kromki.
<strong>Przepis przysłała Ewa Szymczak z Legnicy.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie