Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ani trochę nie przypomina bigosu, który wszyscy dobrze znamy ale jest tak samo pyszne:)
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 95
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 164
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 95
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 164
Składniki
Pokroić mięsko w kostkę, podsmażyć prawie do miękkości, posolić i popieprzyć. Pieczarki pokroić w paski tak samo cebule, paprykę i ogórki, wszystko podsmażyć na oleju następnie połączyć z mięsem. Na koniec dodać przecier, keczup i musztardę, przyprawić do smaku.