Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj miałam młodą kapustkę zasmażaną i chciałam ją na drugi dzień urozmaić,wyszedł przepyszny bigosik,który bardzo polecam.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 450
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 450
Składniki
Wędlinkę jaką mamy kroimy i wrzucamy na gorący tłuszcz,smażymy pół godz. Po tym czsie wrzucamy pokrojone pieczarki i cebulkę ,smażymy do zrumienienia.
Dodać 2-3 łyżeczki koncentratu pomidorowego i zasmażyć wszystko. Zawartość patelni dodać do wczorajszej kapustki ,wymieszać i zagotować. Można zajadać i na prawdę polecam,wyszło przepyszne:)