Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bruschetta z awokado, krewetkami i pomidorami
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Bagietkę pokroić w plasterki, usmażyć na patelni. Awokado obrać, miazgę rozgnieść widelcem. Dodać 1 łyżeczkę oliwy, 1 łyżeczkę soku z limonki, sól i pieprz. Smażone plasterki bagietki zetrzeć z jednej strony czosnkiem, posmarować awokado, na wierzchu z plasterkami pomidora i krewetek. Udekoruj rukolą i skrop oliwą.