Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka pasta delikatnie pikantna
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
makaron spaghetti gotujemy al dente
obieramy,miażdżymy i kroimy czosnek,pepperoni na cienkie plasterki rozgrzewamy patelnię I wrzucamy na olej delikatnie podsmażone składniki solimy,dodajemy pieprz I chilli oraz trochė posiekanej w miédzyczasie pietruszki I zestawiamy z ognia
cheddar ścieramy jak najdrobniej
odcedzamy ugotowany makaron i wrzucamy na patelnię mieszamy I podgrzewamy jeszcze ok 3,4 minut wszystko razem przekładamy na talerze,posypujemy pietruszkà I dodajemy odrobinė oliwy z oliwek I Gotowe ;-) Smacznego ;-)