Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie na obiad, które uwielbiają moje dzieci. Tylko młodsze nie są póki co fanami czerwonej fasoli.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Składniki
Cebulę drobno posiekać, zeszklić na patelni na rozgrzanym oleju. Posolić. Dodać mięso i usmażyć. Dobrze przyprawić, szczególnie papryką.
Fasolę osączyć z zalewy, przepłukać. Kukurydzę osączyć. Dodać do usmażonego mięsa. Wlać pasatę pomidorową. Całość smażyć przez kilka minut.
Podawać z ugotowanym ryżem. Smacznego :)