Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie wykonane w całości przez moją drugą połówkę...
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1561
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 342
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 113
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 472
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1561
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 342
Składniki
Mięso zamarynować przez co najmniej 0,5 godziny w mieszance sosów i przypraw.Rozgrzać wok, dodać olej i usmażyć mięso, po czym odstawić w ciepłe miejsce. Następnie ponownie rozgrzać olej i usmażyć warzywa, dodać pokrojonego ananasa, ketchup, bulion i zagotować. Na koniec dodać mięso i jeśli potrzeba doprawić. Podawać z ryżem.Smacznego!!!