Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Danie jednogarnkowe z jarzynami i filetami rybnymi"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Rozgrzej olej i zrumień pokrojony boczek i cebulę. Wsyp warzywa i smaż 5 minut.
Wlej 1,5 l wody, dodaj makaron, gotuj aż będzie prawie miękki. Rybę pokrój w paski, dodaj 10 min przed końcem gotowania. Przypraw, a przed podaniem udekoruj koperkiem.
Czas: około 60 minutŹródło: Dobry Tydzień