Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz pomysłu na szybki obiad, pod sunę ci mój pomysł ????.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać suszone warzywa i zagotować.
Gdy woda już się zagotowała dodać fasolę (wodę z fasoli odlać), chwilę po gotować.
W międzyczasie kiełbasę pokroić w drobną kostkę, dodać do gotującej się fasoli i nadal gotować na wolnym ogniu.
Następnie dodać zioła prowansalskie, majeranek, cukier i doprawić do smaku solą lub przyprawą jaką kto lubi, zagotować.
Na koniec dodać koncentrat pomidorowy i mały czosnek drobno pokrojony, zagotować.
Podałam z chlebem ale można jeść kto z czym lubi.