Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i pożywna fasolka szparagowa z masełkiem i bułką tartą.Idealny dodatek do młodych ziemniaków , jajka sadzonego lub jako samodzielne danie.
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3323
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 788
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 727
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 3323
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 788
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 727
Składniki
Z fasolki usuń końcówki ,opłucz i osusz. W garnku zagotuj wodę dodaj sól według własnego uznania, wrzuć fasolkę i gotuj do miękkości. Następnie odcedź na sicie i przelej zimną wodą.
Na suchej patelni podsmaż bułkę tartą wraz z przyprawą na złoty kolor.Dodaj masło i wymieszaj , następnie dodaj fasolkę szparagową, wszystko połącz ze sobą. Fasolkę podawaj na ciepło z młodymi ziemniakami i jajkiem sadzonym, jako samodzielne danie lub według własnego uznania.