Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Faszerowane łódeczki"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1584
Składniki
Z udek wykrój kości, mięso posyp solą i pieprzem. Cebulę podsmaż na oleju, dodaj mięso mielone i smaż chwilę. Podsmaż pokrojone pieczarki i paprykę, dodaj do farszu. Przypraw. Nałóż farsz do udek, zepnij wykałaczkami. Piecz godzinę.
Porcje 4 Przygot. 90 min Cena 1,80 zł Kalorie 390 kcalŹródło: Bella Relaks