Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Faszerowane ogórki"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Z obranych ogórków wydrąż 3/4 gniazda nasiennego. Owiń je paskami boczku, zepnij wykałaczką i obsmaż. Na maśle podsmaż pokrojoną w kosteczkę marchewkę i cebulę. Dodaj grzyby, posiekany koperek oraz śmietanę. Farszem napełnij ogórki. Całość zapiecz w piekarniku.
Do ogórków możesz przygotować farsz na bazie mięsa mielonegoŹródło: Na żywo