Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przede wszystkim jest bardzo smaczne
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Filet pokroić w kostkę,pieczarki obrać,zetrzeć na tarce(duże oczka)-gotować przez 5 minut w osolonej wodzie,odcedzić.
Filety wrzucić do miseczki,dodać pieczarki,wszystkie przyprawy oraz jajka rozmącone wraz z mąką ziemniaczaną-mieszaninę wlać do miseczki.Wszystko dokładnie wymieszać.Wstawić do lodówki(najlepiej na noc).Smażyć na gorącym tłuszczu kładąc niewielkie porcje łyżką.Można podawać z ziemniakami,ale lepiej smakują z frytkami .