Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam już nie raz i jest na prawdę pyszne.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 31
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 797
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 31
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 797
Składniki
Filety drobiowe pokroić na duże kawałki,obtoczyć w jarzynce. Pieczarki oczyścić,każdą pokroić na cztery części. Cebulę posiekać. Na oleju podsmażyć mięso,cebulkę i pieczarki. Rosół rozprowadzić w 300 ml gorącej wody,dodać do mięsa.Dusić 5 minut. Mąkę rozprowadzić w śmietanie,połączyć z mięsem. Zagotować. Podawać z ryżem.