Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 160
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2185
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 160
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2185
Składniki
Wszystko wymieszać i formować gołąbki. Piec na tłuszczu. Następnie dusić w bulionie ok 15 minut.
SOS: do tłuszczu po gołąbkach dodać 2 ząbki czosnku (zeszklić), koncentrat, śmietanę, 2 łyżki mąki - zagotować. pieprz, sól do smaku - podlać bulionem. posypać natką pietruszki