Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gotujemy kapustę białą jak na zwykłe gołąbki.oddzielamy liście.gotujemy ziemniaki .mielimy dodajemy sól i pieprz.smarzona cebulę.faszerujemy liście kapusty zawijamy.kladziemy do garnka i gotujemy na miękko.smacznego.
Garnek.patelnia łyżka.noz.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Gotujemy kapustę białą jak na zwykłe gołąbki.oddzielamy liście.gotujemy ziemniaki mielimy dodajemy sól i pieprz.faszerujemy liście kapusty.zawijamy i wkładamy do garnka.gotujemy do miękkości.smacznego.