Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Grzanki toskańskie"
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 414
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11822
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 78
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 414
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11822
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 78
Składniki
Oczyszczoną wątróbkę przesmaż na rozgrzanym oleju. Następnie wystudź i drobno posiekaj.
Dodaj masło, pokrojone w cienkie plasterki oliwki oraz suszonką cebulkę.
Całość dokładnie wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Bagietkę pokrój pod skosem, posmaruj oliwą, nałóż farsz i posyp startym parmezanem. Piecz 5 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°C. Gotowe udekoruj natką.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 160. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax