Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gulasz pod kołderką"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Udziec umyj, zdejmij skórę, wyjmij kość. Mięso pokrój, zanurz w marynacie, chłodź. Pomidory sparz wrzątkiem, zdejmij skórki, miąższ pokrój w kostkę.
Rozgrzej olej, podsmaż mięso, wkrój cebulę, zalej wodą, dodaj przyprawy, warzywa, duś. Dodaj pomidory i koncentrat, duś. Ugotuj makaron. Gotowy sos podaj z makaronem, posyp natką pietruszki.
Czas około 2 godzin.Źródło: Dobry Tydzień