Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
cebule, czosnek drobno kroimy
papryke kroimy w paski
pomidory kroimy bardzo drobno
w fasolce obcinamy ogonki i kroimy na połówki
na oleju/oliwie szklimy cebule z czoskiem po ok. 1 min dorzucamy wolowine
po kolejnych 2 minutach dorzucamy pomidory i calośc dusimy ok 1 godziny
po tym czasie dorzucamy fasolke, koncentrat pomidorowy i dusimy ok 30 min.
podajemy z ryżem