Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z podrobów"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Mięso i podroby umyj, oczyść i pokrój w kostkę. Cebulę i czosnek obierz i drobno posiekaj.
W większym rondelku rozgrzej olej, przyrumień na nim cebulę i dodaj pokrojone mięso i podroby.
Obsmaż z wszystkich stron i zalej bulionem. Dodaj czosnek, kminek, majeranek i pieprz. Przykryj i duś przez 45 minut. Gulasz zagęść mąką.Źródło: Na żywo