Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z szynki z kukurydzą"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Mięso pokrój w kostkę, przypraw, obtocz w mące, podsmaż na patelni na oleju. Włóż do garnka, wlej 2 litry wody, gotuj 30 min.
Ziemniaki pokrój w kostkę, papryki na kawałki, pieczarki na plasterki. Marchewkę zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa, gotuj do miękkości. Wsyp kukurydzę, przypraw.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 3 złŹródło: Chwila dla Ciebie