Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kanapeczki krakersowe z pastami"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 37
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 205
Składniki
Przygotowuję pasty: jajka gotuję na twardo. Miksuję jajka z łyżką majonezu i połową chrzanu, doprawiam pastę pieprzem.
Konserwę mieszam z pozostałym chrzanem i łyżką majonezu, doprawiam pieprzem.
Sałatę rwę na mniejsze kawałki. Na każdego krakersa kładę po kawałku sałaty i nakładam po łyżeczce pasty (można to również zrobić szprycą, dla lepszego efektu). Kabanosy, ogórki i rzodkiewki kroję w plasterki.
Oliwki i pomidorki kroję w połówki. Dowolnie dekoruję nimi kanapeczki.Źródło: Kobieta i życie